Overslaan en naar de inhoud gaan
2B Connect-opleiding, voor elk wat wils

2B Connect-opleiding, voor elk wat wils

Heeft u kennis van ecologie, een vlotte pen en heeft u affiniteit met het bedrijfsleven? Of wilt u vanuit uw ecologische kennis samenwerken met het bedrijfsleven? Bent u benieuwd hoe u bedrijven kunt motiveren om concreet te werken aan biodiversiteit? Dan is de gratis opleiding Biodiversiteit en Bedrijven iets voor u!

Afhankelijk van uw ervaring, professionele achtergrond en interesse, kunt u kiezen voor:

  • een vijfdaagse masterclass Adviseur Biodiversiteit en Bedrijven, inclusief een stageopdracht. Na afloop kunt u bedrijven stap voor stap helpen om biodiversiteit op te nemen in hun managementsystemen en om het bedrijventerrein biodivers in te richten. Daarbij heeft u aandacht voor de kansen voor bedrijf én natuur.

OF

  • één of twee kennisdagen en/of een terreinbezoek. Hiermee verdiept u zich kort in enkele aspecten, zonder dat u de ambitie heeft om zelf als technisch adviseur met bedrijven aan de slag te gaan. U bent vrij om deel te nemen aan een kennisdag of terreinbezoek, of om aan de volledige drie dagen deel te nemen.

Interesse? Schrijf u dan meteen in via de bovenstaande links of neem contact op met de Strategische Projectenorganisatie Kempen (SPK) voor bijkomende info. Contactpersoon: Jan Van den Berghe (+32 499 53 32 54).