Overslaan en naar de inhoud gaan
Tweede reeks 2B Connect opleidingen

Tweede reeks 2B Connect opleidingen

Begin 2018 gaat de tweede reeks 2B Connect opleidingen van start. Heeft u kennis van ecologie, een vlotte pen en heeft u affiniteit met het bedrijfsleven? Of wilt u vanuit uw ecologische kennis samenwerken met het bedrijfsleven? Bent u benieuwd hoe u bedrijven kunt motiveren om concreet te werken aan biodiversiteit? Dan is de gratis 2B Connect opleiding iets voor u!

Afhankelijk van uw ervaring, professionele achtergrond en interesse, kunt u kiezen voor:

  • een zesdaagse masterclass Adviseur Biodiversiteit en Bedrijven, inclusief een stageopdracht. Na afloop kunt u bedrijven stap voor stap helpen om biodiversiteit op te nemen in hun managementsystemen en om het bedrijventerrein biodivers in te richten. Daarbij heeft u aandacht voor de kansen voor bedrijf én natuur.

OF

  • een masterclass Light Biodiversiteit en Bedrijven. Hiermee verdiept u zich kort in enkele aspecten, zonder dat u de ambitie heeft om zelf als technisch adviseur met bedrijven aan de slag te gaan. U bent vrij om deel te nemen aan één of twee dagen en/of het terreinbezoek, of om aan de volledige drie dagen deel te nemen.

Interesse? Schrijf u dan meteen in via de bovenstaande links.